Vuoden Nevat 2021

Mikä on Vuoden Neva - kilpailu?

Vuoden Neva- kilpailuun voivat osallistua Suomen Neva Masquerade Kissat ry:n jäsenten näyttelyissä käyvät nevat. Vuoden Neva-kilpailuun katsomme kuluneen vuoden näyttelytulosten perusteella kissat kaikista ryhmistä; urokset, naaraat, kastraattiurokset, kastraattinaaraat, nuoret, siitosurokset sekä siitosnaaraat. 2022 lähtien myös Kasvattajaluokka on päätetty ottaa mukaan palkitsemiseen.

Vuoden Neva - kilpailu on yhtenevä Kissapistelaskennan kanssa ja aikuisilla kissoilla tuloksiin katsotaan mukaan max. 5 parasta tulosta, nuorilla, siitosuroksilla tai -naarailla ja kasvattajaluokassa tuloksia katsotaan mukaan max.3 parasta tulosta. Tuloksia voi kuitenkin olla myös vähemmän kuin maksimimäärä.

Näyttelytulokas

Vuonna 2021 hallitus päätti lisätä Vuoden Nevojen yhteyteen Vuoden Näyttelytulokkas - luokan ja tätä on päätetty jatkaa myös vuonna 2022. Näyttelytulokas - luokalla halutaan huomioida näyttelyharrastuksen aloittaneita. Siihen ei vaikuta kissan näyttelyissä käymismäärä tai tulokset. 

Palkitseminen

Vuoden Nevat julkaistaan yhdistyksen sähköisessä jäsenjulkaisussa, yhdistyksen verkkosivuilla, sekä Facebook-ryhmissä. Jäsenjulkaisussa julkaistaan Top3 sijoittuneet, muilla sivuilla julkaistaan kaikkien vuoden aikana näyttelyissä olleiden nevojen tulokset. 1 sijalla oleville toimitetaan palkintoruusukkeet, lisäksi 1 - 3 sijalla oleville toimitetaan diplomit, myös siitoskissat, kasvattajaluokka ja näyttelytulokas huomioidaan palkitsemisessa.


Urokset

Lisäksi uroksissa: 

4. FI*ScandiStar Arran, pisteet: 100,0000, omistaja: Edvard Musijenko

5. FI*ScandiStar Banff, pisteet: 93,0000, omistaja: Edvard Musijenko

6. Romeo Koci Gaj*PL, pisteet: 88,0000, omistaja: Edvard Musijenko


Naaraat

Lisäksi naaraissa:

5. IC FI*NonServiam Butterfly Effect, pisteet: 197,0000, Kata ja Sami Ikävalko


Kastraattiurokset

Lisäksi kastraattiuroksissa:

4. PR FI*NonServiam Destruction of Dunkelheit, pisteet: 389, 1900, omistajat: Kata Ikävalko & Minna Glad


Kastraattinaaraat


Nuoret

Lisäksi nuorissa: 

4. FI*SiniTaigan Gemma, pisteet: 320,1600, omistaja: Anne-mari Skarp


Siitosurokset

Lisäksi siitosuroksissa: 

2. FI*NonServiam Destruction of Dunkelheit, pisteet: 90,3333, omistajat: Kata Ikävalko & Minna Glad


Siitosnaaraat


Kasvattaja


Vuoden Näyttelytulokas